Güzelsu Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek. Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılâplarına, T.C. Anayasasına ve Türk demokrasisinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak. Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.

Misyon: Bizler; idareci öğretmenler ve okul personelleri bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde bütün imkansızlıklara rağmen öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 Başlama 14:50 Bitiş
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okul hakkında bilgi almak için; Müdür Yardımcısı Fırat BÜYÜKFIRAT 0543 688 65 35 - Esma KOR 0506 149 46 14

Telefon - 5436409584

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://guzelsuortaokulu02.meb.k12.tr

Adres - GÜZELSU KÖYÜ GÜZELSU KÜME EVLERİ GÜZELSU ORTAOKULU BLOK NO 152 GERGER / ADIYAMAN

Öğretmen :15
Öğrenci :186
Derslik :13
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2016
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Güzelsu Ortaokulu / Gerger / ADIYAMAN

Adres - GÜZELSU KÖYÜ GÜZELSU KÜME EVLERİ GÜZELSU ORTAOKULU BLOK NO 152 GERGER / ADIYAMAN

Ulaşım ADIYAMAN-DİYARBAKIR YOLU KÖYÜN İÇİNDEN GEÇMEKTEDİR.Saat başı hat arabaları geçmektedir.Bazı öğretmenler köyde kalmakta olup çoğunlukla öğretmenlerimiz Kahta ilçesinden geliş gidiş yapmaktadır.Kahta ilçesi köyümüze 45 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle Uzaklık: 80 Km İlçeye Uzaklık: 55 Km